Verhuur & Stalling


Op onze locatie in Driezum hebben we diverse verhuur mogelijkheden

Verhuur bedrijfs- en kantoorunits

Op onze locatie in Driezum hebben we diverse verhuur mogelijkheden. Ons terrein in Driezum, bij de kwekerij, biedt diverse ruimtes voor opslag en andere doeleinden die u bij ons kunt huren. De mogelijkheden qua bestemming zijn eindeloos!

Zoekt u een bedrijfs- of kantoorunit in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het afgesloten terrein van onze kwekerij in Driezum biedt diverse verhuurmogelijkheden.

Zo hebben wij diverse bedrijfsruimtes die wij verhuren als kantoor of opslag voor MKB, particulieren en ZZP’ers. Zoekt u in de omgeving van Friesland en Groningen naar een eigen bedrijfsruimte? Vraag dan eens bij ons naar de mogelijkheden!

Containers en stallingen

Verhuur in Friesland
Wij hebben zeecontainers en ruimte onder de kaploods ter beschikking waar u goederen kunt opslaan. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, of heeft u een opslagruimte nodig? Dan vindt u deze in Driezum! Wij bieden tevens stallingen aan. U kunt gebruik maken van de open lucht stallingen voor onder andere:
- Auto’s
- Caravan
- Boot
Woont u in het Noorden van Nederland? Informeer dan eens naar al onze verhuurmogelijkheden, variërend van kantoorruimtes tot opslag en stallingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0511-441562 / 06-15156023 of mailen naar kwekerij@detriemen.com.

Verhuur én kwekerij

Onze verhuurmogelijkheden liggen op het terrein van onze kwekerij in Driezum. Hier kweken wij op duurzame wijze een groot aanbod aan planten. De kwekerij in Driezum is gefocust op de groot- en tussenhandel. Onze vestiging in Triemen is kleinschaliger en tevens voor de particulier.

Meer weten over onze planten?
Wilt u meer weten over de kwekerij op het terrein waar wij diverse ruimtes verhuren? Of bent u als particulier geïnteresseerd in onze planten? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum in de Triemen! U bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen.