Verhuur & Stalling


Op onze locatie in Driezum hebben we diverse verhuur en stallings mogelijkheden

Verhuur bedrijfs- en kantoorunits

Op onze locatie in Driezum hebben we diverse verhuur en stallings mogelijkheden. Ons terrein in Driezum, bij de kwekerij, biedt diverse ruimtes voor opslag en andere doeleinden die u bij ons kunt huren. De mogelijkheden qua bestemming zijn eindeloos!

Zoekt u een bedrijfs- of kantoorunit in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het afgesloten terrein van onze kwekerij in Driezum biedt diverse verhuurmogelijkheden.

Zo hebben wij diverse bedrijfsruimtes die wij verhuren als kantoor of opslag voor MKB, particulieren en ZZP’ers. Zoekt u in de omgeving van Friesland en Groningen naar een eigen bedrijfsruimte? Vraag dan eens bij ons naar de mogelijkheden!

Containers en stallingen

Verhuur en stalling in Friesland
Wij hebben ruime stallingsmogelijkheden voor caravans, campers, oldtimers, bussen, boten, landbouwwerktuigen etc. Maar ook units voor bijvoorbeeld de tijdelijke opslag van inboedels. Deze in Driezum! U kunt ook gebruik maken van de open lucht stallingen voor onder andere:
- Auto’s
- Caravan
- Boot
Woont u in het Noorden van Nederland? Informeer dan eens naar al onze verhuurmogelijkheden, variërend van kantoorruimtes tot opslag en stallingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0511-441562 / 06-15156023 of mailen naar kwekerij@detriemen.com.

Verhuur én kwekerij

Onze verhuurmogelijkheden liggen op het terrein van ons bedrijf in Driezum. Hier hebben we stallingruimte voor o.a. caravans en campers. Maar ook diverse kantoor- bedrijfsunits voor MKB, ZZP'ers en dergelijke. Daarnaast is er een zonnepark en ruimte voor buitenstalling van auto's, caravans etc.

Meer weten over onze planten?
Wilt u meer weten over de diverse ruimtes die we verhuren? Voor meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen.