Tuincentrum de Triemen


De juiste plant op de juiste plek! 

Tuincentrum de Triemen

Tuincentrum de Triemen is een kleinschalig tuincentrum in Friesland gespecialiseerd in eigen gekweekte planten en natuurlijke afscheidingen. Komt u uit de regio Fryslan of Groningen (omgeving Triemen, Westergeest, Oudwoude, Veenklooster of Kollumerzwaag), dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard! We nemen de tijd voor u, hebben een leuk assortiment en kunnen u goed adviseren. De juiste plant op de juiste plek!

In ons tuincentrum vindt u tuinplanten van goede kwaliteit. Omdat wij een groot deel van de planten zelf kweken kunnen wij kwaliteit garanderen. Veel mensen vinden het lastig te bepalen welke planten mooi bij elkaar passen in de tuin of welke planten op welke plek het mooiste uitkomen.

De meest populaire tuinplanten

Kom langs in ons tuincentrum in Triemen voor een goed tuinadvies, mooie planten en goede service. Ook geven wij u graag advies mee over hoe u uw planten het beste kunt onderhouden, wanneer u moet snoeien en hoe u de klimop en andere planten het beste kunt laten groeien.

De meest populaire tuinplanten die wij kweken en verkopen zijn:
- Klimop
- Lavendel
- Bodembedekkers
- Vaste planten
- Siergrassen
- Prairieplanten
- Haagplanten als Laurier, Olijfwilg en Buxus

Bloempotten en plantenbakken

Een mooie, grote plantenbak voor de planten in uw tuin? In ons tuincentrum vindt u potten en kuipen met een inhoud van 1 tot 1500 liter. Kleine bloempotten, grote plantenbakken en meer potten voor buiten.

Vindt u een mooie pot en een mooie bijpassende plant in onze winkel, dan potten wij de plant graag voor u op, zodat u met een kant-en-klare pot-plant combinatie naar huis kunt. Ook erg leuk als cadeau! Een plant wordt vaak ervaren als persoonlijk cadeau!

Natuurlijke materialen en afscheidingen

Naast tuinplanten en potterie is de Triemen specialist in natuurlijke afscheidingen: rietmatten, wilgenmatten en heidematten. Ook kastanjehekwerk wordt veel verkocht. De zogenoemde schapenhekken van kastanjehout gewikkeld met ijzerdraad en winnen het steeds meer in populariteit. Deze kastanje houten hekken zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te plaatsen. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten bamboepalen, gronddoek en vijverfolie.

Strakke afscheidingen in uw tuin
Tot slot biedt ons tuincentrum ook kantopsluiting als metaalstrip, zodat u een strakke afscheiding heeft in de tuin tussen enerzijds het gazon en anderzijds een border, grind, pad of weg. Dit staat niet alleen strak, maar heeft ook voordelen dat uw tuin niet verwilderd en strak blijft ogen. De metaalstrips zijn buigbaar en in iedere tuin toe te passen.

Tuinplanten, potten en natuurlijke afscheidingen

Komt u uit omgeving Triemen, Westergeest, Oudwoude, Veenklooster of Kollumerzwaag (regio Fryslan / Groningen) en bent u op zoek naar tuinplanten uit eigen kwekerij van de beste kwaliteit, bijpassende bloempotten en plantenbakken of mooie natuurlijke hekwerken en afscheidingen?

Bezoek ons tuincentrum in het gezellige Triemen in Friesland.

Graag tot ziens.

Komt u verder vandaan dan kunnen we dagelijks met onze pakketdienst uw bestelling verzenden binnen nederland, incl. Waddeneilanden en België. Lees meer.