Tuincentrum en Kwekerij de Triemen:


Koop uw tuinplanten bij de kweker welke u adviseren kan.  

Kwekerij de Triemen

Een kleinschalige kwekerij waar tuinplanten, sierheesters,vaste planten, kleinfruit en fruitbomen in een divers assortiment in de kassen en op het containerveld gekweekt worden. De afzet is voornamelijk gericht op verkoop op eigen tuincentrum en webshop.

Daarnaast worden er in de kassen boerenhortensia's in diverse kleuren en groottes gekweekt.

Heeft u interesse in tuinmaterialen, tuinplanten, grote potten etc? Maak dan een afspraak via 0511-441562 / 06-15156023 of mail naar tuincentrum@detriemen.com. Wij informeren u graag.

Planten op de kwekerij

In de Triemen worden in de kassen en op het containerveld diverse tuinplanten voor u gekweekt. De planten die wij hier onder andere kweken zijn:
Pieris, Hedera, Euonymus in verschillende soorten, Viburnum, Hydrangea macrophylla, Elaeagnus en Prunus laurocerasus.

Alles in diverse potmaten:
Pieris C12 t/m C30 - Hedera tot 180 cm hoog - Euonymus in verschillende soorten - Viburnum C12 t/m C23 - Hydrangea macrophylla C3 t/m C18 - Elaeagnus - Prunus laurocerasus.

Bezoek als groothandel, bloemenveiling of exporteur onze kwekerij om de planten te bekijken. In ons tuincentrum in de Triemen kunt u de planten ook kopen als consument. Vraag naar de diverse soorten en mogelijkheden.

Voor wie zijn de planten uit de kwekerij

Veel van onze planten komen uiteindelijk bij consumenten terecht. 70% van het gekweekte groen gaat naar ons tuincentrum en direct naar consumenten. De andere 30% van onze planten gaat o.a. naar afhaalcentra, planten- en bloemenveiling en exporteurs uit de regio Boskoop.

Heeft u interesse in de vaste planten, bodembedekkers, klimop of diverse hagen uit onze kwekerij? Kom gerust eens langs voor meer informatie of neem contact op via 0511-441562 / 06-15156023 of mail naar kwekerij@detriemen.com.

A kwaliteit planten

Alle planten die wij kweken zijn potgekweekt onder het MPS a label. De MPS-Groep ontwikkelt en beheert certificaten op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo geven wij eigenlijk een keurmerk mee met de plant, zodat de planten gevolgd kunnen worden en de consument precies weet waar de plant vandaan komt én dat er goed rekening gehouden wordt met duurzaamheid en milieu waar wij ook diverse trainingen voor hebben gevolgd.

Dus betaalbare én eerlijke producten voor een goede prijs! Kwekerij regio Fryslan / Groningen. Bent u op zoek naar een kwekerij in Friesland of Groningen, dan is een bezoek aan onze kwekerij zeker de moeite waard. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de soorten planten, de kwaliteit en de service.

GRAAG TOT ZIENS BIJ KWEKERIJ DE TRIEMEN IN DRIEZUM!